Afișez 1 - 18 din 73 de rezultate

Tobogane exterioare pentru copii.

2700  (fara TVA)
1980 2150  (fara TVA)
3600  (fara TVA)
730  (fara TVA)
585  (fara TVA)
1832  (fara TVA)
1400  (fara TVA)
1570  (fara TVA)
3445  (fara TVA)
2546  (fara TVA)
2760  (fara TVA)
2445  (fara TVA)

Toboganele sunt elemente care fac parte dintr-un ansamblu dedicat exclusiv divertismentului, atat pentru adulti cat mai ales pentru copiii dornici sa consume energia intr-o maniera mai mult decat amuzanta. In momentul de fata, toboganele reprezinta o adevarata atractie pentru cei mici, fie ca ne raportam la ansamblele pozitionate in spatiile publice sau la cele private, destinate petrecerii timpului liber in propriul camin.

Urban Market este producator autorizat de spatii de joaca si tobogane pentru copii, in cadrul magazinului nostru online regasindu-se mai multe modele de calitate superioara. Intelegem perfect care sunt necesitatile unui copil dar si dorintele sale de a se distra alaturi de prietenii sai, toboganele reprezentand o metoda excelenta de a consuma energia si de a-si imbunatati aptitudinile de catarare si coborare pe pantele line confectionate dintr-un material extrem de fin, menit sa ofere confort sporit si siguranta deplina.

Tobogane pentru copii extrem de sigure

Scopul nostru este de a produce ansamble de joaca pentru copii la cele mai inalte standarde, gama de tobogane situandu-se in randul celor mai sigure produse ale noastre. Stim cat de important este pentru parinti integritatea copiilor, tocmai din acest motiv lucram cu maxima atentie si precizie pentru a va putea oferi doar produse care sa intruneasca standardele de calitate si siguranta pe care le doriti. In acest sens, fiecare tobogan prezent in stocurile magazinului nostru va fi oferit alaturi de un certificat de garantie dar si instructiuni certe, menite sa va ofere posibilitatea de a-i prezenta copilului vostru maniera eficace de joaca. Reusim de fiecare data sa va surprindem placut prin calitatea toboganelor noastre, structuri extrem de solide care au fost adaptate pentru necesitatile copiilor. Proiectate de specialisti in acest domeniu si realizate intr-o fabrica in care intreaga tehnologie utilizata si personalul calificat se dedica in totalitate activitatilor de zi cu zi, toboganele noastre va garanteaza integritatea micutilor vostri si va ofera numeroase forme de utilizare. Unde poate fi amplasat un tobogan pentru copii?

De regula, un ansamblu de joaca pentru copii care include si un tobogan este destul de voluminos, tocmai din acest motiv nu poate fi amplasat in orice locatie. Este esential ca zona sa aiba o arie cat mai mare, spatiile dintre zona de coborare si celelalte obiecte din imprejurimi fiind cat mai mari. Totul se rezuma la o utilizare a toboganului intr-o maniera cat mai eficienta si mai sigura, copiii necesitand un mediu propice pentru a se putea distra fara a fi in pericol.

De asemenea, gama de tobogane pentru copii de inaltimi mai mari de 150 cm este una aparte prin prisma faptului ca dispun de scari mult mai elaborate. In privinta copiilor cu varste fragede, se recomanda o supraveghere constanta din partea parintilor, mai ales daca spatiul in care sunt amenajate dispune de o suprafata rigida, asa cum este cea din beton sau placi ceramice. Oferta Urban Market cuprinde tobogane pentru copii de toate varstele, atat spatii de joaca minimaliste, dotate cu tobogane clasice, de mici dimensiuni, cat si ansamble mult mai elaborate. Obisnuim sa ne concentram atentia pe toate categoriile de varste, drept pentru care va oferim atat ansamble standard cat si produse customizabile, adaptate special necesitatilor voastre. Pentru o oferta detaliata de tobogane, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii magazinului nostru.