Afișez singurul rezultat

Pardoseala cauciuc pentru Interior

Reduceri!
IN STOC

Echipamente De Joaca Pentru Interior

Covor/pardoseala din spuma moale puzzle Eva

15  (fara TVA)

Caracteristici dale din cauciuc

Antiderapant si elastic

Pavajul cu dale din cauciuc al unei incaperi reduce riscul accidentelor datorita suprafetei sale anti-alunecare si ofera siguranta copiilor, contribuind la atenuarea impactului in caz de accidentare involuntara.

Ideal pentru interior

Dalele de cauciuc reprezinta solutia ideala pentru multiple aplicatii in interior, plecand de la camera copilului si pana la amenajarea spatiilor interioare ale locurilor de joaca din parcurile de distractii. Sunt ideale pentru gradinite si scoli primare.

Izoleaza termic si fonic

Dala de cauciuc este ideala si pentru reducerea zgomotelor provocate de contactul cu suprafata plana in locuri de joaca adiacente scolilor si gradinitelor, in camera copilului sau alte spatii similare. In acelasi timp, datorita capacitatilor izolatoare ale cauciucului, dalele contribuie la scaderea consumului de energie termica.

Non-Toxic

Stim ca nimic nu este mai important decat sanatatea. De aceea, materialele folosite la fabricarea unei dale de cauciuc nu emit substante si nu dauneaza in nici un fel sanatatii.

Usor de instalat si intretinut

Dala de cauciuc este un produs usor de manipulat si de instalat. Nu necesita cunostinte avansate pentru montare. Dalele de cauciuc sunt usor de intretinut si de curatat, iar intretinerea lor este facila.