Despre noi – Furnizor Echipamente Locuri Joaca – Bucuresti Romania

Urban Market, familia din care echipa noastra face parte, importa si distribuie o varietate larga de produse pentru amenajari urbane si locuri joaca. Recomandam echipametele pentru locuri joaca pentru un raport calitate/pret excelent.

Livram si montam in Bucuresti si toata Romania.

Fiind preocupati in mod continuu de crearea unor cadre de relaxare si de realizarea activitatilor distractive diverse, avem in vedere urmatoarele:

  • Ne pasa de siguranta celor mici! Un aspect deloc de neglijat este siguranta. Fiind prioritara pentru noi, ne asiguram ca spatiul de joaca este intretinut in cele mai bune conditii, oferind servicii de inspectie si mentenanta la cel mai inalt nivel de calitate. Echipa de montaj Urban-Market va poate oferi oricand sprijin si expertiza in vederea montarii acestor echipamente fiind specializata si autorizata ISCIR. Acestia pot sesiza si remedia orice problema aparuta, fiind persoane autorizate. Asadar, fara ezitare, echipa noastra se implica 100% in procesul de instalare si va poate veni in ajutor ori de cate ori este nevoie.
  • Sprijinim autoritatile locale pentru a crea o comunitate placuta, cu spatii primitoare si cu locuri joaca conform standardelor occidentale.Pentru a pastra procedurile transparente privind achizitiile publice si venind in sprijinul autoritatilor locale, avem publicate produse in catalogul electronic din SEAP.
  • Echipa Urban Market ofera livrari prompte catre clienti din toata tara.

Va invitam sa aflati alaturi de noi cum arata dezvoltarea si varietatea, descoperind imbinarea perfecta dintre functionalitatea si designul unic ale produselor oferite.

Echipamentele promovate de URBAN MARKET sunt realizate cu respectarea strategiilor si politicilor în domeniul calitatii si de protectie a mediului, în conformitate cu parametrii stricti de siguranta conform certificatelor si normativelor în vigoare:
– ISO 9001: 2015
– ISO 14001: 2015
– ISO 45001: 2018
– ISCIR: SC URBAN MARKET S.R.L. este autorizata ISCIR pentru:

  • reparare, intretinere si revizie echipamente agrement conform Autorizatie ISCIR nr. B/CR4/C,O/36/4067/0/07.09.2022
  • montare echipamente agrement conform Autorizatie ISCIR nr. B/CR4/B/36/4068/0/07.09.2022

Suntem si importatori si distributori de Mobilier Urban. Site dedicat la www.Urban-Market.ro

Servicii

Servicii Prompte

Produsele comercializate de Urban-Market (mobilier urban si echipamente de joaca) urmaresc sa reflecte un ideal al calitatii, utilitatii, cat si al sustenabilitatii. Urban-Market faciliteaza amenajarea unor spatii arhitecturale urbane si a unor locuri de joaca ce deservesc scopurilor pentru care au fost proiectate dar respecta spiritul spatiului si al comunitatii in care au fost amplasate. Viziunea Urban-Market pune accent pe livrarea unor produse de o calitate superioara, care sa ofere un raport calitate/pret foarte bun.

Urmarim comercializarea de mobilier stradal si echipamente de joaca care sa se integreze si sa ofere un plus de valoare spatiului in care vor fi montate. Echipa Urban-Market va oferi sprijin si expertiza in vederea montarii acestor echipamente; acest serviciu fiind asigurat la cerere si contra cost atat in Bucuresti cat si in toata Romania.

Pentru ca stim ca partenerii si clientii Urban-Market sunt foarte diferiti: municipalitati si primarii, firme de profil, dezvoltatori imobiliari, importatori sau exportatori, cat si persoane private si care provin din zone diferite asiguram transportul produselor noastre la cerere oriunde in Bucuresti sau Romania. Acest serviciu poate fi asigurat contra cost.

Alegerea Urban-Market ca partener inseamna alegerea unor principii precum calitate, respectarea identitatii arhitecturale urbane cat si intelegerea importantei sportului in dezvoltarea unei vieti active. De aceea, toate produsele noastre beneficiaza de servisare in baza garantiei produsului.

Aparitii Media

Echipamentele pentru locuri de joaca pentru copii comercializate Urban Market (importator si distribuitor al unei game complete echipamente pentru locuri joaca in aer liber sau pentru interior) sunt deseori prezentate pe larg in mass media.

presa-echipamente-joaca