Despre noi – Furnizor Echipamente Locuri Joaca – Bucuresti Romania

Urban Market, familia din care echipa noastra face parte, importa si distribuie o varietate larga de produse pentru amenajari urbane si locuri joaca. Recomandam echipametele pentru locuri joaca pentru un raport calitate/pret excelent.

Livram si montam in Bucuresti si toata Romania.

Fiind preocupati in mod continuu de crearea unor cadre de relaxare si de realizarea activitatilor distractive diverse, avem in vedere urmatoarele:

  • Ne pasa de siguranta celor mici! Un aspect deloc de neglijat este siguranta. Fiind prioritara pentru noi, ne asiguram ca spatiul de joaca este intretinut in cele mai bune conditii, oferind servicii de inspectie si mentenanta la cel mai inalt nivel de calitate. Echipa de montaj Urban-Market va poate oferi oricand sprijin si expertiza in vederea montarii acestor echipamente fiind specializata si autorizata ISCIR. Acestia pot sesiza si remedia orice problema aparuta, fiind persoane autorizate. Asadar, fara ezitare, echipa noastra se implica 100% in procesul de instalare si va poate veni in ajutor ori de cate ori este nevoie.
  • Sprijinim autoritatile locale pentru a crea o comunitate placuta, cu spatii primitoare si cu locuri joaca conform standardelor occidentale.Pentru a pastra procedurile transparente privind achizitiile publice si venind in sprijinul autoritatilor locale, avem publicate produse in catalogul electronic din SEAP.
  • Echipa Urban Market ofera livrari prompte catre clienti din toata tara.

Va invitam sa aflati alaturi de noi cum arata dezvoltarea si varietatea, descoperind imbinarea perfecta dintre functionalitatea si designul unic ale produselor oferite.

Echipamentele promovate de URBAN MARKET sunt realizate cu respectarea strategiilor si politicilor în domeniul calitatii si de protectie a mediului, în conformitate cu parametrii stricti de siguranta conform certificatelor si normativelor în vigoare:
– ISO 9001: 2015
– ISO 14001: 2015

iso

Suntem si importatori si distributori de Mobilier Urban. Site dedicat la www.Urban-Market.ro

Mobilier Urban Si Amenajari

Clienti

rotary-club-atheneum

moto-mus-design

lidl2

kineto-plus

selgros

comex-rom-srl

bogart

alpha-bank

abp-alina-club

hoteltecadra1

casa-bucovina75

gama-construct

Aparitii Media

Echipamentele pentru locuri de joaca pentru copii comercializate Urban Market ( importator si distribuitor al unei game complete echipamente pentru locuri joaca in aer liber sau pentru interior ) sunt deseori prezentate pe larg in mass media.

presa-echipamente-joaca